Presse

 

Månedens bog i magasinet Psykologi 02/2016

 

 

Artikel - onlinemagasinet Chri Chri

 

 

Artikel i Alt for damerne, december 2015

 

 

Artikel Kristeligt Dagblad

 

 

Børsen artikel

 

 

Artikel Lokalavisen

 

 

TV2 Lorry

 

 

Alt for Damerne

 

 

Det Grønne Område

Udtalelser

"Det har givet mig meget, at være med. Jeg glæder mig til at fortsætte min INDRE FITNESS rejse! Det har været helt fantastisk, som I har forkælet os alle. Jeg vil bære minderne i mit hjerte om de dejlige oplevelse, jeg har haft i jeres skønne hus i Castello delle Forme"

 

"Annette"

"I denne INDRE FITNESS workshop er vi deltagere med hver vores forudsætninger, hvilket giver en god dynamik.  Alle får vi hver især åbnet for sluserne og i stor nænsomhed og forståelse for grænser, flyttes vi fra ubevidste til fuldt bevidste på forholdsvis få dage. Det er imponerende. Specielt fordi der ikke er noget voldsomt anderledes og grænseoverskridende i tilgangen. Det ER vitterligt bare 3 simple justeringer i hverdagen.

 

INDRE FITNESS workshop henvender sig til mennesker, som har brug for et skub til at tage ansvar for egen sundhed. Vi taler ikke om et stramt regime med helt umulig omlægning af et udfordret og stresset liv, men om 3 små justeringer som til sammen giver et boost til livskvaliteten, større samhørighed med både det store og det små.

 

Og med en stor mulighed for at komme den livstruende stress til livs og få et nyt syn på, hvad livet kan være. Derfor er der også indlagt et opfølgningsmøde 21 dage efter workshoppen, så deltagerne fastholdes i at få indarbejdet de gode vaner."

 

Lene

Har du spørgsmål om rejser eller behandlinger?

Har du spørgsmål om rejser eller behandlinger?